Okoumé

Okoumé

In onze houtwinkel Doe-Het-Zelf Dump in Goirle, nabij Tilburg, vindt u diverse houtsoorten, waaronder okoumé. Wij kopen onze materialen in uit onder andere rest- en faillissementspartijen, waardoor ons assortiment sterk wisselt. Kom de houtsoorten en alle andere bouwmaterialen bekijken in onze houtwinkel.

Een greep uit onze Okoumé producten

Pas okoumé toe in uw bouwproject

De houtsoort okoumé is afkomstig uit West-Afrika. Het hout heeft een rossige kleur en wordt meestal verwerkt tot multiplex platen. De houtsoort is uitstekend te verwerken in uw exterieur doordat het watervast verlijmd is. U gebruikt de houtsoort bijvoorbeeld voor een buitendeur. Of kies voor de verwerking van het hout in kozijnen en overkappingen. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Zoekt u ander hout in onze houthandel nabij Tilburg, waarmee u bijvoorbeeld tuinmeubelen kunt maken? U kunt bij ons ook steigerhout bestellen voor toepassingen allerlei buitenbetimmeringen.

Hulp nodig met het transporteren? Bekijk dan onze transport mogelijkheden!

Bekijk het aanbod met verschillende houtsoorten

Wilt u okoumé toepassen in uw doe-het-zelfproject? Kom dan eens langs in onze houtoutlet in Goirle, nabij Tilburg, en bekijk de beschikbare materialen. Heeft u online een product gevonden dat u graag wilt hebben? Wij raden u aan eerst contact met ons op te nemen om de actuele voorraad na te gaan. Geef uw bestelling door en kies voor een transportmogelijkheid, of kom uw producten afhalen in onze winkel. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)13-3050028  of door een e-mail te sturen naar info@dhzdump.nl.