Steigerhout bestellen

Steigerhout bestellen

Bent u aan het klussen en wilt u voor uw doe-het-zelfproject steigerhout bestellen? Ontdek het assortiment van Doe-Het-Zelf Dump in Goirle, nabij Tilburg. Wij kopen bouwmateriaal in uit diverse partijen, zoals rest- en schadepartijen. Deze materialen verkopen wij tegen lage prijzen, ten opzichte van producten uit de bouwmarkt.

Een greep uit onze steigerhout producten

Hier kunt u allerlei soorten steigerhout bestellen

Wilt u een robuuste look toepassen aan uw project? Kies dan voor steigerhout. Deze houtsoort, vervaardigd van vurenhout, is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Gebruik het hout bijvoorbeeld voor vlonders, schuttingen of meubels. Het bestellen van steigerhout doet u eenvoudig online. Bekijk ook eens de andere producten in onze houtoutlet. Dankzij het wisselende assortiment kunnen wij u steeds verschillende producten aanbieden tegen de voordeligste prijzen.

Hulp nodig met het transporteren? Bekijk dan onze transport mogelijkheden!

Plaats online uw houtbestelling

Het bestellen van steigerhout en allerlei andere houtsoorten doet u eenvoudig via onze webshop. Plaats een aanvraag voor uw bestelling en kies een transportmogelijkheid. U kunt uw producten ook afhalen in onze houthandel nabij Tilburg. Wij raden u aan eerst te bellen om de actuele voorraad van een product na te gaan, zo voorkomt u teleurstellingen! U neemt contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)13-3050028 of door een e-mail te sturen naar info@dhzdump.nl.