Houthandel nabij Tilburg

Houthandel nabij Tilburg

Onze houthandel Doe-Het-Zelf Dump in Goirle bevindt zich op goed bereikbare afstand van nabij liggende steden als Tilburg, Breda en Den Bosch. Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van vooral partijgoederen in doe-het-zelf producten. Denk hierbij aan rest-, schade- en faillissementspartijen. Ook vindt u bij ons producten die rechtstreeks bij de fabrikanten en importeurs ingekocht worden. Daardoor kan Doe-Het-Zelf Dump zich altijd onderscheiden als allergoedkoopste! Kies daarom voor de houtproducten van onze houthandel vlakbij Tilburg, Den Bosch en Breda.

Een greep uit onze hout producten

Onze houthandel nabij Tilburg, Den Bosch en Breda biedt handige materialen voor uw project

Onze houthandel heeft allerlei producten in huis voor uw project. Wij hebben een assortiment dat regelmatig wisselt, doordat we afhankelijk zijn van de aanvoer van producten. De meeste producten in onze houtoutlet afkomstig uit faillissementen, restpartijen of schadepartijen, al dan niet met lichte beschadigingen. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden met kortingen tot wel zeventig procent!

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

Bij houthandel Doe-Het-Zelf Dump in Goirle, in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Breda vindt u een uitgebreid aanbod aan diverse producten voor uw doe-het-zelf project. U heeft keuze uit verschillende houtsoorten, zoals gemodificeerd hout. Echter vindt u bij ons ook veel andere handige producten voor uw projecten. Denk bijvoorbeeld aan:

Hulp nodig met het transporteren? Bekijk dan onze transport mogelijkheden!

Bezoek onze winkel en ontdek het assortiment

Als u goedkoop Douglashout wilt bestellen, moet u bij onze houthandel in Tilburg zijn. De houthandel is ook prima te bereiken voor steden als Den Bosch en Breda. Wilt u producten gelijk mee naar huis nemen na uw bezoek? Hiervoor kunt u kosteloos een aanhanger van ons lenen, gedurende twee uur. Ziet u online een product dat u wenst te hebben? Geef uw bestelling dan online door. Bekijk ook eens onze op=opruiming producten voor nóg meer voordeel! Als u vragen heeft over ons assortiment, neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13-3050028 of door een e-mail te sturen naar info@dhzdump.nl.