Multiplex

Multiplex

Bent u voor een project op zoek naar multiplex platen? Kom dan eens langs bij Doe-Het-Zelf Dump in Goirle. Wij kopen hout in uit bijvoorbeeld rest- of faillissementspartijen en verkopen dit tegen een voordelige prijs. Zo vindt u bij ons prijzen met tot wel zeventig procent korting! Wij hebben geen vast aanbod, maar een wisselend assortiment omdat we afhankelijk zijn van de aanvoer van producten.

Een greep uit onze Multiplex producten

Koop hier multiplex voor uw project

Multiplex en triplex zijn platen die opgebouwd zijn uit een oneven aantal houtfineerlagen. Het verschil tussen de twee is dat multiplex uit vijf of meer houtfineerlagen bestaat en triplex uit drie lagen. Doordat u met deze platen projecten mooi kunt afwerken op een eenvoudige en snelle manier, worden ze voornamelijk gebruikt voor gebruik in de keuken- en interieurbouw. Bij onze houthandel in Tilburg koopt u multiplexplaten tegen voordelige prijzen. De multiplexplaten zijn in allerlei houtsoorten verkrijgbaar. Bekijk bijvoorbeeld eens onze okoumé multiplexplaten.

Hulp nodig met het transporteren? Bekijk dan onze transport mogelijkheden!

Kom langs en doe inspiratie op voor uw doe-het-zelf project

In onze houtoutlet Doe-Het-Zelf Dump in Goirle, nabij Tilburg, vindt u alle producten die u nodig heeft voor een doe-het-zelf project. Bekijk bijvoorbeeld ook eens verschillende timmerpanelen óf vind een koopje in onze op=opruiming! Heeft u online een product gevonden dat u wilt hebben? Wij raden u aan om vooraf even te bellen om te informeren naar de actuele voorraad van onze producten. Dit kan via +31 (0)13-3050028. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@dhzdump.nl.