Over ons

Over ons

Doe-Het-Zelf Dump is een compleet nieuwe formule in de doe-het-zelf wereld, die zich bezig houdt met de in-en verkoop van rest-, schade-, retour-, faillissements-, en gelegenheidspartijen in Doe-Het-Zelf producten, voornamelijk houtproducten.

Door zo goedkoop mogelijk inkopen van partijen hout en DHZ-producten, direct bij fabrieken en importeurs kan DHZdump tegen de allerlaagste prijzen in de markt haar producten aanbieden.
Bedrijven, handelaren maar ook particulieren behoren tot de klanten van DHZdump. Door de crisistijd en de grote vraag naar goedkope producten, hebben tal van klanten de weg naar DHZ dump inmiddels gevonden.

Steeds wisselend assortiment
Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit hout, plaatmateriaal, deuren, vloeren, tuinhout, lijstwerk, kasten, plafonds maar ook vele andere aanverwante bouwmarktproducten zoals, bevestigingsmaterialen en ander kleinmateriaal. Dit is afhankelijk van de steeds wisselende aanvoer. Veelal betreft het producten uit faillissementen of éénmalige rest- of uitloop partijen, al dan niet met lichte beschadigingen. Doe-het-zelf dump voert dus géén vaste assortimenten!

Tot 70% onder bouwmarktprijs
Prijzen welke door Doe-Het-Zelfdump gehanteerd worden liggen ver onder de reguliere prijzen in de  bouwmarkt. Verkoop van deze producten gebeurt veelal via deze website, marktplaats en 2e hands. De openingsdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag zodat u de producten ter plekke kunt zien, kopen en eventueel meenemen….

Transport Transport wordt door DHZdump niet gedaan of geregeld, uiteraard kunt u de materialen wel zelf afhalen. Wij hebben eventueel een aanhangwagen te leen (eerste 2 uur gratis + vooraf reserveren) Voordeel is dat u de producten eerst kunt zien en dat u op transportkosten bespaart. Mocht u toch behoefte hebben aan transport dan kunt u dit eventueel regelen met bijvoorbeeld Brenger (zie tabblad transport). Ook via een ander transport bedrijf is mogelijk.

Op de websites Doe-Het-Zelfdump.nl en DHZdump.nl en de doorlinks op Marktplaats en Tweedehands ziet u een uitgebreid overzicht van de aangeboden partijen en prijzen. Mochten er na het zien toch nog vragen zijn, dan kunt u altijd nog mailen en bellen.
Maar liefst 7000 m2 aan bouwmarktproducten staan overzichtelijk bij elkaar opgeslagen in onze winkel aan de Nieuwkerksedijk 14 in Goirle. Alles tegen dumpprijzen!!

Geen zaagservice
Helaas hebben wij geen zaagservice (enkel een handzaag). Uiteraard vinden wij het geen probleem als u zelf zaag gereedschap mee zou nemen en het bij ons op maat zou zagen. Altijd handiger om het te vervoeren.

Verkoopsites
Doe-Het-Zelfdump is ook actief op diverse verkoopsites zoals Marktplaats.nl en Tweedehands.be en Facebook.
Goedkoop (ver)bouwen begint dus bij Doe-Het-Zelfdump. Want laten we eerlijk zijn, U let toch ook op de kleintjes!!!!

LET OP! Ruilen en retourneren is niet mogelijk.

Alle prijzen op de site en verkoopsites zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.