Triplex

Triplex

Wilt u triplex toepassen in uw bouwproject? Kom dan eens langs bij Doe-Het-Zelf Dump in Goirle, nabij Tilburg. Onze producten zijn afkomstig uit verschillende partijen die wij inkopen, zoals rest-, schade- en faillissementspartijen. Deze producten koopt u bij ons tegen voordelige prijzen met kortingen die oplopen tot zeventig procent. Bij ons bent u een stuk voordeliger uit dan bij een bouwmarkt.

Een greep uit onze triplex producten

Bij ons vindt u triplex voor allerlei doe-het-zelf projecten

Dankzij een neutrale houtuitstraling en de sterkte van triplex, kunt u het gebruiken voor zowel constructieve als decoratieve toepassingen. Triplex en multiplex zijn veelzijdige materialen die u gemakkelijk in uw projecten kunt toepassen. Het plaatmateriaal wordt onder andere veel gebruikt in de bouw voor bijvoorbeeld daken.  U kunt het materiaal ook toepassen als 3D wandbekleding.

Hulp nodig met het transporteren? Bekijk dan onze transport mogelijkheden!

Kom langs en doe inspiratie op in onze doe-het-zelf zaak

Voor triplex en andere bouwmaterialen komt u langs bij onze houtoutlet Doe-Het-Zelf Dump in Goirle. Onze houthandel nabij Tilburg biedt een uitgebreid assortiment met boutmateriaal voor uw project. Voor nóg meer voordeel kijkt u ook eens in onze op=opruiming. U wordt aangeraden om eerst te bellen over de voorraad van een bepaald product, zodat u niet wordt teleurgesteld. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13-3050028  of door een e-mail te sturen naar info@dhzdump.nl.