Duurzaam hout

Wilt u het liefst duurzaam hout gebruiken in uw project? Bekijk dan het ruime aanbod van onze houtwinkel Doe-Het-Zelf Dump in Goirle, in de omgeving van Tilburg. Wij kopen ons hout in uit verschillende partijen. Denk aan faillissementspartijen of schadepartijen. Hierdoor kunt u het hout tegen een veel goedkoper tarief bij ons aanschaffen, dan wanneer u naar de bouwmarkt gaat.

Een greep uit onze Thermisch gemodificeerde hout producten

Koop bij ons duurzaam hout

In onze houthandel nabij Tilburg vindt u diverse soorten duurzaam hout. Dit hout is afkomstig uit bossen die duurzaam beheerd worden. Dat is natuurlijk beter voor het milieu! In onze houtoutlet verkopen we verschillende producten gemaakt van deze houtsoort. Bekijk bijvoorbeeld eens de verschillende loftdeuren. Onze winkel is afhankelijk van de aanvoer van nieuwe partijen, daardoor is ons aanbod aan u als klant steeds wisselend. Zo vindt u steeds nieuwe producten in ons assortiment. Als u een product gelijk mee naar huis wilt nemen, kies dan voor een van onze transportmogelijkheden.

Hulp nodig met het transporteren? Bekijk dan onze transport mogelijkheden!

Bezoek onze outlet voor inspiratie

Kom eens langs in onze houtwinkel in Goirle, nabij Tilburg, en ontdek ons assortiment met duurzaam hout. Onze medewerkers voorzien u graag van advies of helpen u als u vragen heeft. U kunt uw vragen ook stellen door contact met ons op te nemen. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)13-3050028 of door een e-mail te sturen naar info@dhzdump.nl.