Loftdeuren

Loftdeuren

Bent u op zoek naar mooie loftdeuren? Onze houtwinkel Doe-Het-Zelf Dump houdt zich bezig met de in- en verkoop van allerlei houtproducten en ander bouwmateriaal. U vindt bij ons een ruim aanbod aan producten die u voor bouwprojecten kunt gebruiken. Ons assortiment wisselt regelmatig, dus wees er snel bij wanneer u iets ziet dat u graag wilt hebben.

Een greep uit onze loftdeuren

De mooiste loftdeuren tegen kleine prijzen

Loftdeuren zijn een mooie toevoeging aan uw huis én een praktische oplossing om ruimte te besparen. De hangende schuifdeur wordt open en dicht gedaan middels een railsysteem aan de bovenkant van de deur. De deuren zijn te verkrijgen in allerlei houtsoorten. Of kies voor goedkoop Douglashout. U vindt in onze outlet ook verschillende metalen loftdeuren met glas voor een unieke look in uw interieur, waarbij het glas voor veel extra lichtinval zorgt.

Hulp nodig met het transporteren? Bekijk dan onze transport mogelijkheden!

Kom langs in onze vestiging voor meer inspiratie

Als u op zoek bent naar loftdeuren en andere producten voor uw project, breng dan eens een bezoekje aan onze houtoutlet in Goirle, nabij Tilburg. U kunt ook online uw bestelling doorgeven en uw producten afhalen bij Doe-Het-Zelf Dump of kies voor levering door een transportdienst. Heeft u vragen over het assortiment? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)13-3050028  of via e-mail info@dhzdump.nl.