bulkvoordeel
Plank geïmpregneerd vuren cementgrijs 16x180 mm 180 cm
Plank geïmpregneerd vuren cementgrijs 16x180 mm 180 cmPlank geïmpregneerd vuren cementgrijs 16x180 mm 180 cm

Plank geïmpregneerd vuren cementgrijs 16×180 mm 180 cm

2,75 per meter

Plank geïmpregneerd vuren cementgrijs 16×180 mm 180 cm

Een plank geïmpregneerd vuren cementgrijs 16×180 mm 180 cm kunt u gebruiken voor diverse toepassingen in de tuin, zoals het bouwen van schuttingen, bloembakken, tuinmeubelen, en andere tuinprojecten. Kortom, tuinplanken van 16×180 mm zijn veelzijdig en kunnen voor verschillende tuinprojecten worden gebruikt vanwege hun sterke en duurzame eigenschappen.

  • Dikte: 16 mm
  • Breedte: 180 mm
  • Lengte: 180 cm
  • Vers gezaagd

nu dumpprijs €4,95 per lengte (dat is slechts €2,75 per meter)

BULKVOORDEEL

Bij afname vanaf 75 stuks nu €4,60 per lengte

Wij hebben nog meer Old Grey tuinhout op voorraad KLIK HIER

 

Old Grey tuinhout

Old Grey tuinhout is een type hout dat is behandeld om een oude, verweerde uitstraling te krijgen. Alsof het hout al decennia lang aan de elementen is blootgesteld. Het wordt vaak gebruikt voor tuinprojecten zoals vlonders, schuttingen, meubels en decoratieve elementen. Het heeft niet alleen een rustieke uitstraling, maar kan ook duurzaam zijn. Vaak wordt het hout behandeld met een beschermende afwerking om het te beschermen tegen weersinvloeden en insecten.

  • Verouderde uitstraling: Old Grey tuinhout is behandeld om er oud en verweerd uit te zien, waardoor het een rustieke uitstraling heeft die perfect past bij traditionele en landelijke tuinstijlen.
  • Duurzaamheid: Old Grey tuinhout wordt vaak behandeld met speciale afwerkingsproducten om het te beschermen tegen weersinvloeden, insecten en rotting, waardoor het een lange levensduur heeft.
  • Unieke uitstraling: Elk stuk old grey tuinhout is anders vanwege de behandeling, is het vaak uniek en biedt het een bijzondere uitstraling aan een tuin of buitenruimte.

Old Grey tuinhout een alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een unieke uitstraling voor hun tuin- of buitenruimte en die de voorkeur geven aan de rustieke, verweerde uitstraling die het kan bieden.

Voorkom teleurstellingen, bel vooraf voor de actuele voorraad.
Ik wil een vraag stellen
Ik wil een bestelling doorgeven Bekijk de transportmogelijkheden Bel ons op 013-3050028