Funderingsbalk geïmpregneerd grenen 45x90 mm 300 cm

Funderingsbalk geïmpregneerd grenen 45×90 mm 300 cm

3,32 per meter

Funderingsbalk geïmpregneerd grenen 45×90 mm 300 cm

Een onderdorpel / funderingsbalk geïmpregneerd grenen 45×90 mm 300 cm is ideaal als startprofiel op bv metselwerk / straatwerk om verder op te bouwen met regelwerk bijvoorbeeld voor schuttingen, blokhutten e.d. Het opstaande randje voorkomt dat water aan deze zijde naar binnen kan lopen. Wij adviseren om de onderzijde indien dit op metselwerk gemonteerd word te behandelen met Zwarte Teer.

  • Dikte: 45 mm
  • Breedte: 90 mm
  • Lengte: 300 cm

Nu dumpprijs €9,95 per lengte (dat is slechts €3,32 per meter)

 

Geïmpregneerd tuinhout

Geïmpregneerd tuinhout is hout dat wordt behandeld met een chemische stof om het te beschermen tegen rot, schimmels en insecten. Hier zijn enkele algemene kenmerken van geïmpregneerd hout:

  • Verhoogde duurzaamheid: geïmpregneerd hout gaat langer mee dan onbehandeld hout omdat het beter bestand is tegen de elementen en schade door insecten en rot.
  • Bescherming tegen weersinvloeden: geïmpregneerd hout kan worden gebruikt voor buitenprojecten, omdat het bestand is tegen regen, sneeuw, vezels en UV-straling.
  • Kleur en afwerking: geïmpregneerd hout kan er anders uitzien dan onbehandeld hout en kan variëren van groen tot bruin. Na verloop van tijd kan het hout ook een grijze kleur krijgen.

Geïmpregneerd hout wordt veel gebruikt voor buitenprojecten, zoals terrassen, schuttingen, tuinhuisjes en pergola’s, omdat het bestand is tegen weersinvloeden en een lange levensduur heeft. Het kan ook worden gebruikt voor toepassingen binnenshuis waar extra bescherming tegen rot en schimmels gewenst is, zoals voor vloeren en wanden in vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders.

Voorkom teleurstellingen, bel vooraf voor de actuele voorraad.
Ik wil een vraag stellen
Ik wil een bestelling doorgeven Bekijk de transportmogelijkheden Bel ons op 013-3050028