Magnesium panels gevelbekleding 240x20 cm
Magnesium panels gevelbekleding 240x20 cmMagnesium panels gevelbekleding 240x20 cmMagnesium panels gevelbekleding 240x20 cmMagnesium panels gevelbekleding 240x20 cmMagnesium panels 240x20 cmMagnesium panels 240x20 cmMagnesium panels 240x20 cmMagnesium panels 240x20 cmMagnesium panels 240x20 cm

Magnesium panels gevelbekleding 240×20 cm

19,95 per m²

Magnesium panels 240×20 cm (cementgebonden panelen, glasvezel versterkt)

Magnesiumboard is vergelijkbaar met traditionele gipsplaat of cementplaat, maar is veel sterker, brandveiliger en beter bestand tegen schimmel, meeldauw, vocht en weer. Het is gemaakt van magnesiumoxide, een soort mineraal cement, en bevat magnesium (met een chemisch symbool van Mg) en zuurstof (chemisch symbool van O).

Hoe wordt het magnesiumoxide bord gemaakt?

Het meeste magnesium carboniet komt uit China en Nieuw-Zeeland, Magnesiumboard zijn constructiepanelen die zijn gemaakt door een proces dat magnesium en zuurstof combineert door hitte en druk om magnesiumoxide te creëren. Zodra het verwarmingsproces is voltooid, heeft het Magnesiumboard dezelfde fysieke kenmerken als steen. Om er een paneel van te maken wordt de substantie vermalen en vermalen tot een fijn poeder. Het wordt vervolgens gemengd met onder andere water, perliet, chloride, sulfaat of Epsom-zouten en houtstof (cellulose).

Waar kunnen de Magnesiumboards worden gebruikt?

De plaat kan voor veel toepassingen worden gebruikt en werkt in bijna elke situatie in de bouw van een gebouw of woning. Aan de buitenzijde kunnen magnesiumboards worden toegepast als wandbekleding, sierlijsten en boeiboorden. Interieur dient magnesiumboard als tegeldrager, wandpaneel, plafondplaat, firewall en verlaagde plafondtegel. Het biedt uitzonderlijke prestaties bij gebruik als brandwerende wand- en bekledingssystemen.

Vanwege de ongelooflijke sterkte en weerstand van Magnesiumboards tegen verschillende factoren, en hebben dus een lange levensduur ​​en zullen er dus mindersnel ingrijpende reparaties of renovaties nodig zijn.

  • Cementgebonden panelen, glasvezel versterkt
  • Dikte: 9 mm
  • Afmeting paneel: 240×20 cm
  • Pakinhoud: 4 panelen (1,92 m2)
  • Overschilderbaar (primer en lak)
  • Panelen dienen op een rachelwerk met een hart op hart afstand van max 40 cm te worden aangebracht
  • Panelen dienen voorgeboord te worden, let op ventilatie achter de panelen
  • Deze hoogwaardige panelen worden niet aangetast door weer en wind!
  • Kortom, kwaliteit voor een DUMPPRIJS!!

Nu dumpprijs €19,95 per m2 (pakprijs €38,30)

Let op! alleen verkoop per geheel pak

BELANGRIJK! Een goede ventilatie achter de panelen is cruciaal voor een blijvend mooi resultaat. Lees daarom vooraf heel goed de verwerkingsvoorschriften voor de juiste verwerking hiervan.

Voorkom teleurstellingen, bel vooraf voor de actuele voorraad.
Ik wil een vraag stellen
Ik wil een bestelling doorgeven Bekijk de transportmogelijkheden Bel ons op 013-3050028
Categorie: Tags: , , Artikelnummer: 12362