hoogwaardige isolatie
Isover platen BPM030

Isover platen BPM030 12 cm

9,98 per m²

Isover platen BPM030 12 cm

Stijve en vormvaste panelen glaswol, waterafstotend. Krachtige warmte- en geluidsisolatie in houtconstructies, dubbelwandig metselwerk en zolders. Zeer goede akoestische en thermische eigenschappen.

 • Dikte: 12 cm
 • Afmeting per plaat: 120×60 cm
 • Inhoud verpakking: 3 m2
 • Isolatiewaarde: 4.0 Rd
 • Deze isolatie voldoet aan de Subsidie eisen

Nu dumpprijs €29,95 per pak (Elders €11,98 per m² nu bij ons slechts €9,98 per m²)

 

Glaswol wordt gebruikt als isolatiemateriaal in de bouw en industrie. Het wordt gemaakt van fijne vezels van glas en wordt vaak gebruikt om de vergelijkbare en akoestische prestaties van gebouwen te verbeteren. Het kan worden gebruikt in muren, plafonds, daken en vloeren om warmteverlies te verminderen en energie-efficiëntie te verbeteren. Glaswol is ook nuttig voor geluidsisolatie omdat het helpt om geluidsgolven te absorberen en te verminderen. Het is een veelgebruikt materiaal vanwege zijn lage kosten, eenvoudige installatie en effectief isolerende eigenschappen.

 

Voordelen van glaswol:

 1. Thermische isolatie: Glaswol heeft concurrerende isolerende eigenschappen, waardoor het een effectief middel is om warmteoverdracht te verminderen en energie te besparen. Het houdt de warmte binnen tijdens de winter en buiten tijdens de zomer.
 2. Geluidsisolatie: Door zijn vezelstructuur kan glaswol geluidsgolven absorberen, waardoor het een effectief middel is voor geluidsisolatie en akoestische demping.
 3. Brandwerendheid: Glaswol is een niet-brandbaar materiaal en heeft daarom uitstekende brandwerende eigenschappen. Het smelt niet en draagt ​​niet bij de verspreiding van vuur.
 4. Milieuvriendelijk: Glaswol is gemaakt van gerecycled glas en zand en is daarom een ​​duurzaam en milieuvriendelijk isolatiemateriaal.
 5. Lange levensduur: Glaswol is een duurzaam materiaal dat niet zal rotten, schimmelen, krimpen of uitzetten. Het heeft een lange levensduur en weinig onderhoud.
 6. Eenvoudige installatie: Glaswol is licht en flexibel, waardoor het eenvoudig te installeren is in verschillende soorten bouwconstructies.

Kortom, glaswol is een uitstekend isolatiemateriaal dat veel voordelen biedt, waaronder energiebesparing, geluidsisolatie, brandwerendheid, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en eenvoudige installatie.

Voorkom teleurstellingen, bel vooraf voor de actuele voorraad.
Ik wil een vraag stellen
Ik wil een bestelling doorgeven Bekijk de transportmogelijkheden Bel ons op 013-3050028
Categorie: Tags: , , , , , , , , Artikelnummer: 36514