Steigerplank verouderd bruin 32x200 mm 250 cm

Steigerplank verouderd bruin 32×200 mm 250 cm

11,25 per lengte

Steigerplank verouderd bruin 32×200 mm 250 cm

Steigerplank verouderd bruin 32×200 mm 250 cm kan gebruikt worden om unieke meubelstukken, zoals tafels, stoelen, boekenplanken en kasten, te creëren. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt voor decoratieve projecten, zoals wandpanelen, fotolijsten, plantenbakken en tuinschermen.

  • Afmeting: 32×200 mm
  • Lengte: 250 cm
  • Machinaal verouderd (RAL 1001, bij benadering)

Nu dumpprijs €11,25 per lengte (dat is slechts €4,50 per meter)

Wij hebben nog meer steigerplanken op voorraad. Bekijk ze hier.

Steigerplank

De kenmerken van steigerplanken variëren, maar over het algemeen hebben ze de volgende eigenschappen:

  • Afmetingen: Steigerplanken zijn meestal verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en diktes. De lengte kan variëren van ongeveer 2 tot 5 meter, terwijl de breedte meestal tussen 15 en 30 centimeter ligt. De dikte varieert meestal tussen 25 en 40 millimeter.
  • Sterkte: Steigerplanken zijn ontworpen om sterk en duurzaam te zijn. Ze kunnen zware belastingen dragen en zijn geschikt voor gebruik in bouw- en constructietoepassingen waar stabiliteit en veiligheid essentieel zijn.
  • Behandeling: Om de duurzaamheid te vergroten, worden steigerplanken vaak behandeld met een beschermende coating, zoals een beits of impregneermiddel. Dit helpt het hout te beschermen tegen vocht, schimmels, insecten en andere vormen van verval.
  • Veiligheid: Steigerplanken moeten voldoen aan bepaalde veiligheidsnormen om te zorgen voor een veilige werkomgeving op hoogte. Ze worden regelmatig gecontroleerd en getest op structurele integriteit en veiligheidskenmerken, zoals antislipoppervlakken en afgeronde hoeken.
Voorkom teleurstellingen, bel vooraf voor de actuele voorraad.
Ik wil een vraag stellen
Ik wil een bestelling doorgeven Bekijk de transportmogelijkheden Bel ons op 013-3050028